ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχασε με δικά του λάθη

Δεν κατάφερε να κερδίσει στην πρεμιέρα των ομίλων ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε 2-3 από τη Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση όμως αυτή που αιφνιδίασε και πέτυχε το γκολ ήταν η Φράιμπουργκ. Αφού οι ερυθρόλευκοι δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν σε τεράστια ευκαιρία με τους Μασούρα και Ελ Κααμπί, η Φράιμπουργκ βεήκε δίχτυα ύστερα από λάθος του Φρέιρε και ασυνεννοησία με τον Πασχαλάκη. Σκόρερ ο Σαλάι. Στο 23′ ο Ολυμπιακός προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή η οποία ήταν αναγκαστική καθώς ο Έσε τραυματίστηκε στο κεφάλι και τη θέση του πήρε ο Ιμπόρα. 2 λεπτά μετά ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ απευθείας αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και παρόλο που πήρε φοβερά φάλτσα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Όμως η ατυχία δεν συνεχίστηκε και ο Ολυμπιακός στο 40′ βρήκε δίχτυα με τον Ελ Κααμπί ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Ρόντινεϊ. Μάλιστα οι Πειραιώτες παρολίγο να μπουν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια αλλά ο Γιώργος Μασούρας σε ανεπανέληπτο τετατετ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα τον Γερμανών ενώ στην επαναφορά ο Ελ Κααμπί έστειλε τη μπάλα άουτ. Έτσι στο τελευταίο λεπτο των καθυστερησεων και αφού δεν έγινε το 2-1, ο Ρέτσος έκανε πέναλτι το οποίο ο Γκρίφο ευστόχησε και έγραψε το 1-2 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πραγματοποίησε τη δεύτερη του αλλαγή, βάζοντας στον αγώνα τον Ποντένσε στη θέση του Μπιέλ. Η εικόνα όμως δεν βελτιωνόταν και έτσι ο Μαρτίνεθ έριξε και τον Γιόβετιτς στο ματς, βγάζοντας εκτός τον Μασούρα. Έτσι φτάσαμε στο 76′ όταν ο Φορτούνης με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Ελ Κααμπί ο οποίος και την έστειλε στα δίχτυα για δεύτερη φορά σήμερα γράφοντας το 2-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτο ο Μαρτίνεθ πραγματοποίησε άλλες δύο αλλαγές που ήταν και οι τελευταίες, με τον Σολντμπάγκεν να παίρνει τη θέση του Φορτούνη και τον Κίνι τη θέση του Ορτέγκα. Δυστυχώς όμως η ιστορία επαναληφθηκε και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να προηγηθεί αλλά αντιθέτως δέχθηκε γκολ λίγο πριν το τέλος και ηττήθηκε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!