ΜΠΑΣΚΕΤ

Οδηγίες της ΚΑΕ σε όσους πάνε σήμερα στο ΣΕΦ

Μετράμε αντίστροφα για το τζάμπολ της μεγάλης βραδιάς του Βασίλη Σπανούλη «The Night Of The Legend» (17/09, 20:00) και θέλουμε την βοήθειά σας για να κυλήσουν όλα τέλεια, ακριβώς όπως αρμόζει στον εμβληματικό αρχηγό!

Δεδομένου ότι είμαστε μια ανάσα από το να γίνει sold out και η προσέλευση θα είναι μεγάλη, σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο ΣΕΦ το δυνατό νωρίτερα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00, ακριβώς δύο ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου event (20:00). Το ιδανικό θα είναι να βρίσκονται όλοι στην θέση τους το αργότερο ως τις 19:30 και κυρίως οι κάτοχοι των εισιτηρίων base line και court seats, οι οποίοι λόγω του προγραμματισμού και της ροής της εκδήλωσης, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουν να προσεγγίσουν τη θέση τους στο ξεκίνημα του event.

Λόγω των αλλαγών στο γήπεδο και την αρίθμηση των καθισμάτων, θα πρέπει άπαντες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων και να κάθονται στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Τέλος, πολλές εκπλήξεις (όπως face painting) θα.. περιμένουν  μικρούς και μεγάλους φίλους, στις θύρες VIP, 3 και 7!!!

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!