ΜΠΑΣΚΕΤ

Επέστρεψε στις νίκες νικώντας Μακάμπι και… διαιτησία

Επιστροφή στις Ευρωπαϊκές νίκες για τον Ολυμπιακό όπου επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην ουδέτερη έδρα του Βελιγραδίου!

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν 51 πόντους και βρέθηκαν στο +15 στη λήξη του δεύτερου δεκαλέπτου (36-51).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έριξε την απόδοση του στο σκοράρισμα καθώς πέττχε μόλις 28 πόντους, όμως η ψυχραιμία στο Φινάλε, αλλά και ο περιορισμός παικτών κλειδιά της Μακάμπι όπως ο Μπράουν, έφτασε στη νίκη με 74-79.

Στα αξιοσημείωτα ήταν ότι ο Ολυμπιακός έφτασε σε αυτή τη σημαντική νίκη δίχως τους Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ, ενώ επέστρεψε ο Σίκμα, ο οποίος ήταν θετικός πετυχαίνοντας 8 πόντους, έχοντας 4 ριμπάουντ και μία ασίστ. Δυστυχώς δεν έλειψαν και οι άτυχες στιγμές με τον Γκος να τραυματίζεται στη δεύτερη περίοδο και να αποχωρεί περιμένοντας πλέον να δούμε ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μετά τον τραυματισμό. Σε γενικές γραμμές πολύ κακή η διαιτησία της αναμέτρησης με λάθος αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!