ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός

Η διαβολοβδομάδα ξεκινά με τον Ολυμπιακό να δίνει απόψε την πρώτη του μάχη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν αναχώρησε χθες για το Βελιγράδι, όπου απόψε (14/11) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Λουκ Σίκμα, ενώ εκτός παραμένουν οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αναφερόμενος στην επιστροφή του Αμερικανού φόργουορντ, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε: «Επειδή έχουμε μεγάλη έλλειψη αυτή τη στιγμή στην front line μας πιθανό να του δοθεί χρόνος συμμετοχής, ανάλογα το πως θα πάει το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι σε φόρμα. Έχει κάνει κάποιες ατομικές και μόλις μία ομαδική προπόνηση. Όμως, επειδή βρισκόμαστε σε ανάγκη πιθανόν να παίξει».

Η αναμέτρηση λοιπόν της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, στην ουδέτερη έδρα του Βελιγραδίου, θα ξεκινήσει στις 21:05 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!