ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Στη Γερμανία βρίσκεται ο Ολυμπιακός ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα την Φράιμπουργκ.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς τον Στέφαν Γιόβετιτς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την χθεσινή τελευταία προπόνηση και έτσι τέθηκε εκτός πλάνων του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το σημερινό  παιχνίδι.

Ο Μαυροβούνιος φορ λοιπόν θα είναι εκτός και έτσι ο ΙΙσπανός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τους ερυθρόλευκους με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην κορυφή και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον πάγκο. Κατα τα άλλα οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα, και θέλουν μόνο τη νικη ώστε να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στη συνέχεια του Europa League.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ στο Europa Park για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, θα ξεκινήσει στις  19:45 και θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά από το COSMOTE SPORT 4 HD. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει απόψε και αγώνα μπάσκετ για την Euroleague. Για την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του Μονακό – Ολυμπιακός ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Δείτε επίσης:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!