ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Μονακό – Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε χθες την Τετάρτη (29/11) για το Μονακό, όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θα εχουν στη διάθεση τους το τελευταίο τους μεταγραφικό απόκτημα, τον Φιλίπ Πετρούσεφ με τον κόουτς Μπαρτζώκα να τονίζει για αυτόν τον παίκτη: “Δεν πιστεύω πως ένας παίκτης είναι για ένα παιχνίδι. Αν ήταν έτοιμος φυσικά και θα τον συμπεριλάμβανα στην αποστολή, για αυτό και τον αποκτήσαμε. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο και για να έρθει σε καλή κατάσταση και να καταλάβει πως παίζουμε. Δεν γίνονται όλα αυτά αυτόματα στο μπάσκετ. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και εκείνος και εμείς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με αυτή την κίνηση και με του Ναζ. Σιγά σιγά το ρόστερ θα έχει μεγαλύτερο βάθος και είμαστε πιο προστατευμένοι σε θέματα τραυματισμών”.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα αντιμετωπίσει απόψε τη Μονακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας όπως προείπαμε, και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports 4 HD στις 20:00. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα παίζει και ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και μπορείτε να ενημερωθείτε για την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα με τη Φράιμπουργκ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!