ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, τα πρωταθλήματα επιστρέφουν!

Η Super League λοιπόν επιστρέφει και ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός ανοίγει την αυλαία, καθώς θα υποδεχτεί την ομάδα του Παναιτωλικού στο Γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο τους καθώς υπάρχει η τιμωρία των δύο αγώνων κεκλεισμένων των Θυρών (ο αλλος αγώνας ειναι με την ΑΕΚ).

Ο Ντίεγκο Μαρτίνεθ θέλει να συνεχίσει τις νίκες μετά το διπλό που πήρε μέσα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα και όπως όλα δείχνουν δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε την τελευταία φορά.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε από την Cosmote Tv και συγκεκριμένα το Cosmote Sport 1 HD. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Δείτε επίσης τις πιο όμορφες στιγμές της χθεσινής αναμέτρησης μπάσκετ του Ολυμπιακού, σε βίντεο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: Highlights Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!