ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάκιστη βραδιά

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισε την ήττα με 2-4 για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο γήπεδο στο ξεκίνημα του αγώνα, δημιούργησε καλές στιγμές αλλά δεν έβαλε το γκολ. Στο 13′ ο Φορτούνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Κοτάρσκι, ενώ στο 23′ ο Φορτούνης σέντραρε από τα δεξιά, ο Ποντένσε πλάσαρε μέσα από τη μικρή περιοχή η μπάλα σταμάτησε σε αμυντικό, ενώ σε δεύτερη προσπάθειά του επίσης σταμάτησε η μπάλα σε αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Στο 38′ έγινε το 0-1, όταν ο Μπάμπα έκανε το γύρισμα από τ’ αριστερά και ο Ζίβκοβιτς με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Όπως μπήκε στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Πίεση των «ερυθρόλευκων» στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, έκλεψε την μπάλα ο Φορτούνης ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Όμως στο 55′ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πορόζο μέσα στην περιοχή στον Τόμας, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος στο 56′ και έκανε το 0-2. Δέκα λεπτά μετά έγινε το 0-3 από τον Κωνσταντέλια σε γύρισμα του Μουργκ, ενώ στο 78′ ο Τόμας έκανε την κάθετη πάσα στον Κωνσταντέλια μέσα στην περιοχή, «πάτησε» την μπάλα για τον Οζντόεφ και με πλασέ σημείωσε το 0-4.

Το 1-4 έγινε από τον Φορτούνη, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή από πλάγια θέση αριστερά και η μπάλα πήγε πρώτα στο δοκάρι του Κοτάρσκι και μετά στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός είχε καλή ευκαιρία στο 90+2′, όταν ο Σκάρπα σέντραρε από τα δεξιά και ο Σολμπάκεν με το κεφάλι έστειλε ελάχιστα άουτ την μπάλα, ενώ ο Φορτούνης στο 90+5′ μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έκανε το σουτ και ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 90+8′ διαμορφώθηκε το τελικό 2-4, όταν ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από τ’ αριστερά και ο Μασούρας με το κεφάλι χρίστηκε σκόρερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντ. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πορόζο, Κίνι (64′ Σολμπάκεν), Αλεξανδρόπουλος (46′ Μασούρας), Καμαρά, Έσε (82′ Καρβάλιο), Φορτούνης, Ποντένσε (72′ Σκάρπα), Ελ Κααμπί (72′ Γιόβετιτς).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Σάστρε, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Οζντόεφ (89′ Σβαμπ), Μεϊτέ (90′ Τσιγγάρας), Ζίβκοβιτς (89′ Τζίμας), Μουργκ, Τάισον (73′ Κωνσταντέλιας), Τόμας (82′ Ντεσπότοφ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!