ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Highlights: Ολυμπιακός – Τόπολα 5-2 (video)

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 5-2 και να εξασφαλίσει τη συνέχειά του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν την τρίτη θέση στον όμιλό τους στο UEFA Europa League και πλέον θα συνεχίσουν στο UEFA Conference League.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και σε καμία περίπτωση δεν άφησε στους Σέρβους περιθώριο έτσι ώστε να αναζητήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Από την αρχή του ματς οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν μπροστά και έδειξαν ότι δεν πρόκειται να μείνουν στην ισοπαλία, η οποία τους έκανε για να συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Για του ερυθρόλευκους τα πέντε γκολ πέτυχαν οι Ελ Κααμπί , Ποντένσε (2 φορές), Ελ Αραμπί και του Ρέτσου που χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον τερματοφύλακα. Ακούστε λοιπόν το σχόλιο στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ τα higlights μπορείτε να τα δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: Highlights Ολυμπιακός -Τόπολα 5-2

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!