ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Βαλένθια

Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει να βάλει απόψε ο Ολυμπιακός μετά τις νίκες με Μπάγερν για την Euroleague και Καρδίτσα και Basket League.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι θέλουν σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για το θεσμό της Euroleague, να πετύχουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Βαλένθια καθώς όπως είπε και ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι must win. Να θυμίσουμε πως ο Φιλίπ Πετρούσεφ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην 12άδα στην προηγούμενη αναμέτρηση με την Μπάγερν, όμως, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Κάτι που αναμένεται να συμβεί στον σημερινό (15/12) αγώνα με την Βαλένθια στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον ίδιο να δηλώνει:

«Νιώθω πως είμαι στο 75-80%», σχολίασε κατόπιν σχετικής ερώτησης ο Σέρβος φόργουορντ/ σέντερ. «Νιώθω πολύ καλύτερα από ότι όταν πρωτοήρθα εδώ. Έχω δουλέψει πολύ, οι προπονητές με πιέζουν αρκετά, οπότε είμαι σίγουρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα είμαι έτοιμος να παίξω και ανυπομονώ για αυτό».

Η αναμέτρηση λοιπόν με τους Ισπανούς της Βαλένθια θα ξεκινήσει στις 21:15 και όσοι δεν καταφέρετε να βρεθείτε απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσετε την ευκαιρία, θα έχετε τη δυνατότητα να το δείτε ζωντανά από την τηλεόραση της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!