ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελείωσε… ισόπαλο το ματς

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει τα προβλήματα του και “ψυχολογικά” να μην είναι καλά, όμως τέτοιες διαιτησίες όπως η σημερινή του Παπαπέτρου δείχνουν πραγματικά ότι δεν θέλουν να τον αφήσουν να πάρει το πρωτάθλημα.

Με διαιτησία για… όσκαρ, ο Παπαπέτρου και οι VARίστες στέρησαν από τον Ολυμπιακό το τρίποντο της νίκης. Αμφισβητούμενο πέναλτι, κόκκινη και το… κερασάκι στην τούρτα η προσπάθεια για να ακυρωθούν (όπως και έγινε) τα γκολ των Μασούρα και Ελ Κααμπί! Ειδικά του Μασούρα ήταν απλά για γέλια!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βόλος προηγήθηκε με τον Μωραΐτη όταν αστόχησε στο πέναλτι αλλά στην επαναφορά έκανε το 1-0, ισοφάρισε ο Ολυμπιακός με πέναλτι του Ελ Κααμπί, πήρε ξανά προβάδισμα με πέναλτι του Γκαρσία ο Βόλος και με αυτογκόλ του Καλογερόπουλου γράφτηκε το τελικό 2-2 αφού τα γκολ των Μασούρα και Ελ Κααμπί ακυρώθηκαν από το VAR. Ο αγώνας διεκόπη για 55 λεπτά λόγω δακρυγόνων και όταν οι ομάδες βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο παίκτηκε μόνο ένα τυπικό λεπτό και ολοκληρώθηκε.

Περισσότερα σε λίγο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!