ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Άλμπα

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σήμερα, 30/01, την Άλμπα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους «ερυθρολεύκους».

Η διαβολοβδομάδα ξεκινά για τον Ολυμπιακό για την Euroleague, με τις αναμετρήσεις με τις Γερμανικές ομάδες να είναι στο πρόγραμμα γι αυτό το τριήμερο. Συγκεκριμένα σήμερα ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Άλμπα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ φην Πέμπτη πάει στο Μόναχο για να παίξει με την Μπάγερν.

Ο Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τους Φάλ και Μιλουτίνοφ, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Πετρούσεφ. Έτσι στο “5”, ο Έλληνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Σίκμα, ενώ παρά το ότι έχει μολις μία προπόνηση, θα παίξει και ο Ράιτ που αποκτήθηκε πριν από τρεις μέρες.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με την Άλμπα σήμερα για, το πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, θα ξεκινήσει στις 21.15 και θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Νova και συγκεκριμένα το Novasports Prime. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!