ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ράιτ θα μπει αμέσως στα βαθιά – Τι ισχύει με Πετρούσεφ

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (30/01) την Άλμπα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους «ερυθρολεύκους».

Τα προβλήματα όμως δεν είναι λίγα καθώς ο Ολυμπιακός είναι χωρίς τους Φαλ και Μιλουτίνοφ, ενώ πιθανόν να μην παίξει και ο Πετρούσεφ. Έτσι ο Μπαρτζώκας θα στηριχτεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του για τη θέση 5 στους Σίκμα και τον νεοαποκτηθέντα Ράιτ.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε: «Η Άλμπα πάντα παίζει το ίδιο, ιδίως εντός έδρας ήταν πάντα δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν κερδίζουμε εύκολα, ίσως πιο εύκολα κερδίσαμε εκεί. Και έχουμε χάσει και μία φορά όταν είχα πρωτοέρθει. Έχει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που βασίζεται σε υψηλό τέμπο, στο πώς εκτελούν επιθετικά και αμυντικά. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και πολύ συγκεκριμένος στον τρόπο που θα επιτεθείς. Πρέπει να ελέγχεις τα ριμπάουντ, που είναι πάντα καθοριστικό, και τα αμυντικά και τα επιθετικά και να προσέχεις τις κατοχές σου, γιατί αν κάνεις κακές επιλογές οδηγούν πάντα σε transition δικό τους. Εμείς έχουμε μία πολύ ειδική κατάσταση, με την έννοια ότι ο Μιλουτίνοφ και ο Φαλ είναι έξω, πιθανά και ο Πετρούσεφ. Αυτό σημαίνει ότι στην frontline θα είναι ο Σίκμα και ο Ράιτ. Ο Ράιτ θα κάνει την πρώτη του ομαδική προπόνηση σήμερα, χθες έκανε ατομική, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο. Είναι ένα παιχνίδι που θα βγούμε να το παλέψουμε και να μην πιστεύει κανείς ότι είμαστε φαβορί ή ότι είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!