ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Αρκάς

To ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει σήμερα Τετάρτη (31/1), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία ρίχνεται στη «μάχη» του CEV Cup!

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του περσινού Challenge Cup, αντιμετωπίζουν την ισχυρή τουρκική Αρκάς, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πρώτο προημιτελικό του CEV Cup. Μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον όμιλο του Champions League, ο Θρύλος ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, από τη φάση των «8», στην έδρα του, όπου θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στην τουρκική ομάδα, με «φόντο» τη ρεβάνς στη Σμύρνη, την άλλη Τετάρτη (7/2).

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» θεωρείται ως μία από τις μεγάλες δυνάμεις του τουρκικού βόλεϊ, με τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Challenge Cup (2008-09), καθώς και μία παρουσία σε Final-4 Champions League (2011-12).

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με την Άρκας θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το COSMOTE SPORT 7HD. Καλή επιτυχία Θρύλε των γηπέδων!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!