ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Αρμάνι

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει το 2024 στην Euroleague ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Αρμάνι.

Μετά την 9η φετινή του νίκη σε 17 παιχνίδια που πέτυχε ο Ολυμπιακός επικρατώντας της Άλμπα μέσα στο Βερολίνο τρεις μέρες πριν φύγει το 2023, θέλει να τις κάνει… 10, δύο μέρες μετά την έναρξη του 2024.

Ο Μπαρτζώκας είδε στην αναμέτρηση με τον Άρη ,πριν δυο μέρες, τον Γουόκαπ να φεύγει τραυματίας και ρωτήθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, για το αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, με τον κόουτς να λέει πως λογικά θα παίξει και αν δεν παίξει θα είναι γιατί πραγματικά θα είναι αδύνατον να αγωνιστεί ο Γουόκαπ.

Μάλιστα για όσους βρεθούν σήμερα στο ΣΕΦ, (αλλά και την Πέμπτη με την Μονακό), η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει και πάλι για όλους μια σειρά από happenings! Ντυθείτε στα κόκκινα #OLYKOKKINA και ελάτε στις Θύρες VIP KAI 7, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να φωτογραφηθείτε στα photobooth. Στόχος; Να υποδεχθούμε το 2024 με χαμόγελο! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ).

Η σημερινή αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο θα ξεκινήσει στις 21:15 και όσοι δεν καταφέρετε να έρθετε στο ΣΕΦ, (είναι και πάλι ένα βήμα πριν το sold out) θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime. Καλή επιτυχία Θρύλε!

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!