ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρβαλιάλ: «Δεν έχω ζήσει ξανά παρόμοιες καταστάσεις»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κηφισιά στην Καισαριανή και τόνισε:

«Βρίσκομαι εδώ για να ψάξω να βρω σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο, όπως αυτό συμβαίνει με τον Ολυμπιακό, δεν είναι φυσιολογικό. Εάν υπάρχουν προβλήματα να λυθούν και να κατηγορηθούν οι υπεύθυνοι για τα προβλήματα αυτά. Αυτός ο σύλλογος έχει τεράστια ιστορία και δεν του αξίζει ούτε στους ανθρώπους του αυτή η συμπεριφορά. Και εμείς που είμαστε επαγγελματίες που δουλεύουμε καθημερινά δεν αξίζουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις, όπως η σημερινή, με την ΑΕΚ ή με τον Ατρόμητο. Όμως θέλω να πω στους υπεύθυνους πως μετά από ό,τι συμβαίνει όπως έγινε με ΑΕΚ και Ατρόμητο, εμείς επιστρέφουμε πιο δυνατοί. Μετά από την ΑΕΚ ήμασταν πιο δυνατοί για τον Παναθηναϊκό και σήμερα κόντρα σε όλους κερδίσαμε τον αγώνα. Είμαστε πάντα πιο δυνατοί, σήμερα μας έδωσαν περισσότερη δύναμη, μας ενώνουν αυτά. Εάν αυτό ξανασυμβεί, εμείς θα είμαστε πιο δυνατοί και θα κερδίσουμε ξανά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!