ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ένας παίρνει πρωταθλήματα με 6αρες, 5αρες και 4αρες, ο άλλος με… Σλοβάκους

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι και στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση είναι δεδομένο και το έχουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές.

Το ότι όμως τρέμουν τον Ολυμπιακό ακόμα και τώρα φαίνεται σε κάθε σφύριγμα και σε κάθε αγώνα. Χθες, μπορεί να είδαμε την κορυφή όλων αυτών καθώς σίγουρα δεν είχε προηγούμενο… Μπορεί όμως να έχει και επόμενο. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι η επόμενη διαιτητική σφαγή εις βάρος του Ολυμπιακού.

Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε χθες τον Ολυμπιακό να αντιδρά στο δεύτερο ημίχρονο και να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά με τεράστιο θράσος, διαιτητής και VAR ακύρωσαν το πεντακάθαρο γκολ! Το ίδιο και με το πέναλτι που όλη η Ελλάδα το είδε, αλλά οι Σλοβάκοι… όχι!

Η ΑΕΚ πλέον είναι μόλις 2 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και σε αυτό βοήθησαν χθες οι Σλοβάκοι διαιτητές. Πάει να πάρει δεύτερο σερί πρωτάθλημα και πάλι θα την σώσουν… Σλοβάκοι. Πέρυσι ο Ολυμπιακός την έριξε από την κορυφή με την ισοπαλία 0-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει και να μείνει πρώτη, έπρεπε να την “βοηθήσει” ο Ολυμπιακός.

Έτσι, προτελευταία αγωνιστική, αφού πλέον ήταν δεύτερη, παρακάλαγε να την σώσει ο Ολυμπιακός κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν για την ΤΙΜΗ τους και τη φανέλα τους και κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό, την… “ξανα ανέβασαν” (αφού δεν μπορούσε μόνη της), στην πρώτη θέση.

Ακόμα και εκεί ένας… Σλοβάκος την έσωσε. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσικουκ και μέσω… Σλοβακίας πάει και φέτος να πάρει ξανά πρωτάθλημα. Βλέπετε ο Ολυμπιακός όταν έπαιζε ως πρωταθλητής δεν είχε ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ “Σλοβάκο” αλλά έριχνε πχ στην ΑΕΚ κάτι 6αρες κάτι 5αρες και κάτι 4αρες. Όταν μάλιστα έριχνε μόνο 3αρες, ήταν κάτι σαν… ισοπαλία! Τουλάχιστον ένα πράγμα ίσχυε και τότε και τώρα. Όλη η Ελλάδα έβλεπε και βλέπει!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!