ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όσα είπε ο κόουτς Καρβαλιάλ

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς στο «Κλ. Βικελίδης»:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει κερδίσει όλα τα εντός έδρας ματς του. Νομίζω όμως ότι είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι, αγωνιστήκαμε καλά και είμαστε οι δίκαιοι νικητές του αγώνα».

Σε ερώτηση για την παρουσία του Ζέλσον Μάρτινς και την εμφάνισή του ως βασικός, απάντησε: «Δε μας ξενίζει το γεγονός πως αγωνίστηκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο απ’ ότι στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε καιρό να αγωνιστεί. Θέλω να πάρω την ευκαιρία και να συγχαρώ δημόσια τον αθλητικό μας διευθυντή τον Πέδρο Άλβες για την επιλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Όπως όμως και για τους Ναβάρο, Όρτα, Τσικίνιο γιατί είναι παίκτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν πολύ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!