ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα highlights του Άρης – Ολυμπιακός 1-2 (video)

Πέρασε ο Ολυμπιακός από την έδρα του Άρη στη Θεσσαλονίκη, καθώς νίκησε με 1-2 για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και μπόρεσαν να πάρουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Από την αρχή του ματς ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως από νωρίς μπόρεσε να προηγηθεί με 0-2.

Συγκεκριμένα, στο 17′ ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ναβάρο πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Άρη και άνοιξε το σκορ. Το 0-2 δεν άργησε να έρθει για τον Θρύλο, καθώς στο 19′ ο Φαμπιάνο τράβηξε τον Ναβάρο μέσα στην περιοχή στην προσπάθειά του να γίνει κάτοχος της μπάλας και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Ροντινέι και στο 21′ ο Βραζιλιάνος «έγραψε» το 0-2. Ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90′ με αυτογκόλ του Κίνι.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί ενώ στη συνέχεια μπορείτε να ακούσετε και το σχόλιο της αναμέτρησης:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!