ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη της κλήρωσης του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στους 16 του Conference League και σήμερα θα μάθει ποια ομάδα θα βρει στο δρόμο του!

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντελίμπαρ βρίσκεται στο γκρουπ των θεωρητικά ανίσχυρων (αυτών δηλαδή που ήρθαν από το Europa League ή τερμάτισαν 2οι στον όμιλο τους στο Conference League) και έτσι θα βρει στο δρόμο του, έναν εκ των ισχυρών του Conference League (αυτούς δηλαδή που τερμάτισαν πρώτοι στους ομίλους του Conference).

Στους πιθανούς αντιπάλους του είναι εφτά ομάδες (απ’ τις συνολικά οκτώ), καθώς δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ διότι είναι από την ίδια χώρα. Έτσι μπορεί να κληρωθεί με μία εκ των: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα και Φενέρμπαχτσε.

Ο δε ΠΑΟΚ μπορεί να κληρωθεί με μία εκ των: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Μόλντε.

Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τις ομάδες:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!