ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του, μετρά τρεις σερί νίκες, δύο για την Ευρώπη με την Φερεντσβάρος και μία με τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τον σημερινό αγώνα (25/2) και θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί δίχως θεατές στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε μαζί του στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές:
Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης και Βέζο.

Ο αγώνας λοιπόν του Ολυμπιακού εναντίον του Αστέρα Τριπολης για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League θα ξεκινήσει στις 18:00 και αφού δεν θα έχετε την δυνατότητα να βρεθείτε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1 HD. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Δείτε τι είχε συμβεί στον πρώτο γύρο στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!