ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανονικά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Κανονικά θα γίνει η αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό καθώς το αίτημα του Ολυμπιακού γι’ αναβολή απορρίφθηκε.

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ,ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο ΝΠΣ Βόλος, οΠανσερραϊκός και ο ΟΦΗ, ενώ κατά ψήφισαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης και λευκό οι υπόλοιπες ομάδες (Λαμία, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά).

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League τέθηκε σε ψηφοφορία το από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024.

Επί 14 ψηφισάντων, υπέρ του αιτήματος ψήφισαν 7 Μέλη του Δ.Σ., κατά του αιτήματος ψήφισαν 3 Μέλη του Δ.Σ., ενώ 4 μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν “λευκό”. Ως εκ τούτου, επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!