ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισε και μέσα στην Ισπανία ο Θρύλος!

Την τρίτη του σερι νίκη στην Euroleague πέτυχε ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε της Βαλένθια μέσα στην Ισπανία!

Στο ξεκίνημα λοιπόν της αναμέτρησης, Ολυμπιακός και Βαλένθια συμβάδιζαν στο σκορ με τον Ολυμπιακό να έχει ελαφρά υπεροχή και να μην του επιτρέπει η Βαλένθια να ξεφύγει στο σκορ και να ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο με οριακό προβάδισμα του Θρύλου με 19-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός κατάφερε να χτίσει διαφορά και να τη στείλει για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο (+11) με το σκορ στο 23-34. Οι Ισπανοί όμως με ένα σερί 12-2 μείωσαν στον πόντο 35-36 και έτσι η ψαλίδα έκλεισε ξανά και η δοαφορά στο τέλος του ημιχρόνου ήταν μόλις ένας πόντος υπερ των Πειραιωτών (39-40).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά καθώς δέχτηκε μόλις 9 πόντους και έβαλε 20 κλείνοντας έτσι την τρίτη περίοδο με το υπερ του +12 και 48-60.

Έτσι στην τελευταία περίοδο οι ερυθρόλευκοι έπρεπε απλά να είναι σοβαροί και να μην δώσουν δικαίωμα στη Βαλένθια να κάνει όνειρα για κάτι καλό. Είχαν διαρκώς μια διψήφια διαφορά η οποία έφτασε και τους 16 πόντους και έτσι με MVP τον Ράιτ στο μόλις 3ο του παιχνίδι στην Euroleague , έφτασαν στη νίκη με τελικό σκορ 65-78!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!