ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Τα highlights της Θρυλικής πρόκριση της Κ19 στους “8” της Ευρώπης (video)

Θρυλική πρόκριση πήραν οι Νέοι του Ολυμπιακού απέναντι στη Λανς στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2, πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή στην κανονική διάρκεια του αγώνα, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό όταν ο Σισούμπα νίκησε τον Σίνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 0-1 και στο 52′ μετά από κάθετη του Μπερμόν ο Φοφανά έκανε το 0-2.
Η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση. Στο 56′ ο Χ. Κωστούλας πάτησε περιοχή ο Σανιάν τον ανέτρεψε και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και με ψυχραιμία μείωσε σε 1-2.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 62′ ο Πνευμονίδης πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με κόντρα έκανε το 2-2 και έτσι το αφού δεν μπήκε άλλο γκολ, το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου η ομλαδα του Θρύλου πήρε την νίκη – Πρόκριση.

Πάμε να δούμε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της σημερινής νίκης που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Συλαϊδόπουλου:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!