ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτά είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας μετά τη νίκη στην Πάτρα

Ο κόουτς Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάτρας είπε αρχικά:

«Για την ομάδα μας είναι πάντα ιδιαίτερη χαρά να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο, γιατί είναι μπασκετικό, γιατί υπάρχει μεγάλη παράδοση πίσω για την ομάδα του Απόλλωνα, στην οποία εύχομαι να ξαναβρεί τον δρόμο της. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει αυτό, γιατί έχει την υποστήριξη από τόσο κόσμο», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Και συνέχισε: «Ευχαριστώ στους δικούς μας φιλάθλους που ήρθαν να μας υποστηρίξουν σε ένα ματς που η νίκη ήταν προδιαγεγραμμένη πριν αρχίσει ο αγώνας. Κάποια παιδιά έπαιξαν πολύ σοβαρά σήμερα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Πέμπτης, το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Εύχομαι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο υγιείς, για να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας».

Για το πως προετοιμάζει την ομάδα του σε αγώνες, που όπως και σε αυτόν με τον Απόλλωνα το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ προδιαγεγραμμένο, είπε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε στα παιχνίδια του ΣΕΦ, όπου οι παίκτες το βλέπουν σαν αγγαρεία. Έχουν χάσει το κίνητρό τους. Αλλά τους τονίζουμε συνέχεια πως στον Ολυμπιακό το κίνητρο πρέπει να είναι πάντα πολύ υψηλό, όπου και να παίζουμε γιατί υπάρχει κόσμος που έρχεται να δει και να υποστηρίξει την ομάδα. Εκτός έδρας είναι πιο καλά τα πράγματα, γιατί όπως είδατε ήρθε αρκετός κόσμος να μας δει και οι παίκτες νιώθουν μια υποχρεώση να ανταποδώσουν αυτή την υποστήριξη. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο, για τρία δεκάλεπτα παίξαμε σοβαρά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!