ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ντέρμπι αιωνίων σήμερα στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά δεν είναι πλήρης καθώς πέρα από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, έχει ως τραυματίες τους, Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, οι οποίοι μπορεί να «έβγαλαν» χθες, μέρος της προπόνησης όμως η συμμετοχή τους στο ντέρμπι αιωνίων παραμένει αμφίβολη.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα ξεκινήσει στις 19:45 , και επειδή ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του τον έκτο παίκτη του, τους φιλάθλους του, οποίοι έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης εδώ και εβδομάδες, οι υπόλοιποι που δεν βρήκατε μαγικό χαρτάκι, θα μπορείτε να δείτε την αναμέτρηση ζωντανά από το Novasports Prime. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στη Σερβία με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του ματς ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!