ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Έτοιμος για να κάνει το πρώτο του βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League είναι σήμερα ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε χθες την τελευταία της προπόνηση καθώς θα βρει σήμερα στο δρόμο της την Maccabi Tel Aviv. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχίδι απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ και θα έχει στη διάθεση του, τους:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί και Κίνι.

Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:45 στο κατάμεστο (sold out) «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο των «16» του UEFA Europa Conference League, θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sports 3 HD. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!