ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια

Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει απόψε να δώσει ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι ερυθρόλευκοι, του κόουτς Μπαρτζώκα, μετρούν 11 σερι νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλουν φυσικά να τις κάνουν 12, όμως το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο.

Ο λόγος δεν είναι η τρίτη στη Βαθμολογία Βίρτους, αλλά οι πολλοί τραυματισμοί των Ερυθρολεύκων καθώς θα παραταχθούν σήμερα δίχως τους Γουόκαπ, Λαρεντζάκη και Μήτρου Λόνγκ. Από την άλλη, επιστρέφει ο Γκος ο οποίος όμως όπως είναι φυσιολογικό μετά την αποχή του και τον τραυματισμό του, δεν είναι και στο 100%, αλλά θα δώσει τα πάντα και αυτός για την νίκη στο ΣΕΦ, που θα είναι για μια ακόμη φορά sold out.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports Prime, ενώ λίγο νωρίτερα μπορείτε να παρακολουθήσετε και την αναμέτρηση του Θρύλου στο ποδόσφαιρο. Για την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ποδόσφαιρο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακόμη
Close
Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!