ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε τη σειρά

Η Μπαρτσελόνα κατόρθωσε να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, όμως ο Ολυμπιακός με όπλο την έδρα του, κρατά την τύχη στα χέρια του.

Οι Μπλαουγκράνα ήταν σαφώς πιο προετοιμασμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς και έκαναν καλύτερο ξεκίνημα κλείνωντας το πρώτο δεκάλεπτο με +11 και 25-14.

Η δεύτερη περίοδος ήταν πανομοιότυπη στο ξεκίνημα με την πρώτη αλλά ο Ολυμπιακός κατόρθωσε στη συνέχεια να ρίξει τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο και να πάνε οι δύο ομάδες με το σκορ στο 43-37.

Η τρίτη ήταν και η περίοδος που ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα μετά το ξεκίνημα του ματς (και το αρχικό 9-10) και προσπέρασε ενώ το σκορ ήταν 54-55, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει και πάλι το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του δεκαλέπτου και να το κλείνει στο +3. (60-57)

Έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος, όμως με το καλημέρς οι διαιτητές έδωσαν τις προθέσεις τους, φίρτασαν τον μέχρι τότε οδηγητή της αντεπίθεσης του Ολυμπιακού σε 4 φάουλ και τεχνική ποινή και έτσι ο Μπαρτζώκας τον απέσυρε και η ομάδα έχασε την συγκέντρωση της. Οι Καταλανοί το εκμεταλεύτηκαν και με τα εύστοχα τρίποντα κυρίως του Αμπρίνες αλλά και με τους ψηλούς, έφτασε ξανά τη διαφορά στο +10 και +12 και έτσι οι ελπίδες του Ολυμπιακού σταμάτησαν εκεί.

Οι Ισπανοί λοιπόν κέρδισαν με 77-69 και πλέον ο Ολυμπιακός πάει για να εκμεταλευτεί την έδρα του και θέλει το δύο στα δύο την μεγάλη βδομάδα για να πάει στο Final-4 του Βερολίνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!