ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Άρης – Ολυμπιακός

Τρεις μέρες μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ, οι Πειραιώτες πάνε στο Χαριλάου.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Βέζο, Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Ντόη, Φορτούνης, Κάρμο και Ροντινέι.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports Prime. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Πάμε να θυμηθούμε στο παρακάτω βίντεο τι έγινε στο Βικελίδης στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ενώ μπορείτε να δείτε την ώρα και την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για την Euroleague ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!