ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς των playoff ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για σήμερα.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν μειονέκτημα έδρας όμως ποιός μπορεί να τους θεωρήσει αουτσάιντερ; Το Game 1 αυτής της σειράς είναι εδώ, αλλά ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν είναι πλήρης!

Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αγωνιστεί δίχως τον αρχηγό της καθώς ο Κώστας Παπανικολάου είχε υψηλό πυρετό και δεν θα αγωνιστεί. Από την άλλη επιστρέφει ο Τόμας Γουόκαπ ο οποίος δήλωσε πανέτοιμος γι αυτά τα ματς.

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός σήμερα δίνει το πρώτο μεγάλο παιχνίδι αυτής της σειράς και θέλει να κάνει με το καλημέρα το brake. Η αναμέτρηση λοιπόν των Πειραιωτών με τους Μπλαουγκράνα θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε από το Novasports 4. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Διαβάστε την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του εκτός έδρας σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο με αντίπαλο τον Άρη ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!