ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Ημέρα που θέλει να γράψει ιστορία είναι η σημερινή για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες λοιπόν, την προετοιμασία του για τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα απέναντι στη Fenerbahce, στο Şükrü Saracoğlu, για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Ο προπονητής κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε μαζί του στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα τους ποδοσφαιριστές:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος και Κουτσίδης.

Ο πρώτος αγώνας στο Γέωργιος Καραϊσκάκης είχε λήξει 3-2 υπέρ της Ελληνικής ομάδας και έτσι ο Θρύλος περνά απευθείας στον ημιτελικό τόσο με νίκη όσο και με ισοπαλία, ενω σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά θα έχουμε παράταση. Από την άλλη, με οποιοδήποτε άλλο σκορ υπερ της Φενέρ με διαφορά τερμάτων μεγαλύτερη του ενός γκολ, την πρόκριση θα πάρουν απευθείας οι Τούρκοι.

Η αναμέτρηση λοιπόν της Φενέρμπαχτσε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Şükrü Saracoğlu, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την δορυφορική πλατφόρμα του Cosmote Tv και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 4 HD. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Πάμε να δούμε και να θυμηθούμε πως είχε διαμορφωθεί αυτό το 3-2 του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, πριν από ακριβώς μια βδομάδα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!