ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Σήμερα ο τρίτος τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24, βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Σήμερα (18/4) στις 18:00, οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς, στον τρίτο τελικό της Volley League, με μοναδικό στόχο το «διπλό», ώστε να τελειώσουν τη σειρά και να κατακτήσουν τον τίτλο. Μετά τις «καθαρές» νίκες (0-3, 3-0) στους δύο πρώτους τελικούς με τους «πράσινους» σε Μετς και κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ο Θρύλος δίνει την τρίτη «μάχη», αποφασισμένος να κάνει το τρίτο και τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μάλιστα, ενόψει του σημερινού ματς, τόνισε:
Ντανιέλ Καστελάνι: «Μπροστά μας είναι ο τρίτος τελικός, αύριο, στην έδρα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη όχι απλά να παίξει, αλλά να παλέψει. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας για αύριο. Για εμάς, η σειρά είναι 0-0. Θέλουμε να παίξουμε το ματς με τη μέγιστη ενέργειά μας και με επιθετικότητα. Στη διάρκεια του ματς θα βρούμε και θα καταλάβουμε ποιο θα είναι το κλειδί, για να επικρατήσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!