ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του ημιτελικού, Ολυμπιακός – Ναντ

Ραντεβού με την ιστορία έχουν σήμερα και οι νέοι του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα τη Ναντ στον ημιτελικό της διοργάνωσης του UEFA Youth League και σε περίπτωση πρόκρισής τους θα παίξουν στον μεγάλο τελικό με τον νικητή του άλλου ημιτελικού Πόρτο Κ19 – Μίλαν Κ19, τη Δεύτερα στις 22/04.

Στον σημερινό λοιπόν ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Ναντ έχοντας φυσικά ως μοναδικό στόχο την πρόκριση που θα στείλει τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό του UEFA Youth League.

Ο Ολυμπιακός είναι η Ελληνική ομάδα που φτάνει μέχρι την τελική φάση της διοργάνωσης έχοντας καταφέρει μέχρι τώρα να αποκλείσουν ομάδες όπως οι Λέτσε, Καμπάλα, Ίντερ, Λανς και Μπάγερν Μονάχου.

Η αναμέτρηση λοιππν αυτή θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή 19/04, στις 15:00 και θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sports 3 HD καθώς και από το επίσημο κανάλι της Cosmote στο YouTube. Πάμε να θυμηθούμε πως ήρθε η ιστορική πρόκριση μέσα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!