ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του τελικού, Ολυμπιακός – Μίλαν

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τους Νέους του Ολυμπιακού, οι οποίοι βήμα-βήμα κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο σημερινό τελικό του UEFA Youth League.

Πριν από τρεις μέρες απέκλεισαν και τη Ναντ στον ημιτελικό που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας στη διαδικασία των πέναλτι και έτσι η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, νικώντας με 3-1!

Έτσι, οι μικροί του Θρύλου κατάφεραν να γράψουν ιστορία στην ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA, αφού έγιναν η πρώτη ομάδα σε επίπεδο ακαδημίας που φτάνει στον τελικό του Youth League, αντίστοιχο του Champions League και γενικότερα σε διοργάνωση της Ευρώπης.

Σημερινός τους αντίπαλος η Μίλαν, η οποία επίσης πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με αντίπαλο την Πόρτο. Ο μεγάλος αποψινός τελικός λοιπόν, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από την δορυφορική πλατφόρμα της Cosmote TV και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 3 HD. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!