ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού σήμερα σε μπάσκετ και βόλλεϋ γυναικών

Μπάσκετ γυναικών: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Μετά τη νίκη (72-69) επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τη «μάχη» του πρωταθλήματος, σήμερς (17/4) το βράδυ. Στις 20:30, οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τις «πράσινες», αυτή τη φορά εκτός έδρας, για τον δεύτερο τελικό της Α1, με μοναδικό στόχο το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου. Στη συνέχεια, την Κυριακή (21/4, 13:00), τα κορίτσια του Θρύλου θα επιστρέψουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1.

Βόλλεϋ γυναικών: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Με στόχο το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24, αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού σήμερα, Τετάρτη (17/4) το απόγευμα. Συγκεκριμένα, στις 17:30, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς, για τον δεύτερο τελικό της Volley League. Μετά τη νίκη (3-2) του Σαββάτου (13/4), στον πρώτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι δίνουν τη δεύτερη «μάχη» στην έδρα των «πράσινων», με μοναδικό στόχο το 2-0 στη σειρά, ώστε να πλησιάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!