ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Θρύλος έριξε τριάρα μέσα στην Φενέρ πριν 2,5 χρόνια (Video)

Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στο Σουκρού Σαράτσογλου και επικράτησε με 3-0 της Φενέρμπαχτσε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Μασούρας που κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ ενώ ο Θρύλος είχε προηγηθεί με τον Τικίνιο!

Ήταν το ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και λίγο καιρό μετά οι δύο ομάδες έπαιξαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε ξανά, αυτή τη φορά με 1-0 με σκόρερ τον Τικίνιο λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους: Βατσλίκ, Μασούρας (89′ Βαλμπουενά), Μπα (46′ Λαλά), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά (89′ Βρουσάι), Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου (64′ Κούντε), Τικίνιο (86′ Αραμπί).

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει το 4 στα 4 απέναντι στους Τούρκους; Λίγες μέρες έμειναν για να το μάθουμε, με την κυριότερη διαφορά, ότι ο Ολυμπιακός βολεύεται πλέον και με την ισοπαλία! Πάμε να θυμηθούμε τι είχε συμβεί στο Σουκρού Σαράτσογλου εκείνο το βράδυ στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2021, στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!