ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεσσάρα στη Λαμία και τώρα Άστον Βίλα

Χωρίς να αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε πρόβλημα ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λαμία με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs. Οι «ερυθρόλευκοι» σε όλο το ματς ήταν καλύτεροι και δεν άφησαν κανέναν περιθώριο στον αντίπαλό τους.

Έτσι ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη για το πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ματς με την Άστον Βίλα στην Αγγλία, για τα ημιτελικά του UEFA Conference League.

Από νωρίς μάλιστα ο Ολυμπιακός άρχισε να απειλεί τη Λαμία, καθώς μετά το πρώτο 10λεπτο ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο. Στο 12′ ο Τσικίνιο «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ, ο Βέζο πήρε την κεφαλιά και μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μασούρα στο 21′ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Τέσσερα λεπτά μετά, στο 24′, ήρθε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Ατομική προσπάθεια του Ποντένσε, γύρισε την μπάλα στο πέναλτι και ο Τσικίνιο με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 27′ έγινε και το 2-0, με τον Έσε να κλέβει την μπάλα και να βγάζει απευθείας την κάθετη πάσα για τον Ναβάρο ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι επιθετικός και στο 38′ ο Ποντένσε μετά από ωραία ατομική ενέργεια βρήκε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πήγε άουτ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με την ίδια όρεξη και στο 49′ ο Όρτα εκτέλεσε φάουλ, ο Ναβάρο πήρε την κεφαλιά και έδιωξε σε κόρνερ ο Κοσέλεφ. Λίγο αργότερα, στο 52′, ο Βέζο «γέμισε» έβγαλε την μπαλιά για την αντεπίθεση, ο Σιμόν προσπάθησε να διώξει όμως η μπάλα «στρώθηκε» στον Ποντένσε ο οποίος με πλασέ «κρέμασε» τον τερματοφύλακα και σημείωσε το 3-0. Στο 55′ ο Μασούρας βγήκε τετ α τετ από τα δεξιά και πλάσαρε, όμως η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Λαμία στην πρώτη της ουσιαστικά καλή ευκαιρία, στο 64′, μπόρεσε να μειώσει σε 3-1, όταν ο Τόσιτς βρήκε μέσα στην περιοχή και σκόραρε με πλασέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια είχαν καλές στιγμές, όπως στο 74′ το σουτ του Έσε το οποίο μπλόκαρε ο Κοσέλεφ, ενώ ο τερματοφύλακας της Λαμίας είχε σωστή αντίδραση και στο 79′ όταν ο Κίνι γύρισε την μπάλα από τα δεξιά και ο Ελ Κααμπί πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι.

Το σκορ «άνοιξε» ακόμη περισσότερο στις καθυστερήσεις και πήγε στο 4-1 και συγκεκριμένα στο 90+4′, όταν ο Ελ Αραμπί έκανε την κάθετη μπαλιά στον Ελ Κααμπί, εκείνος πέρασε τον τερματοφύλακα και έστρωσε στον Αλεξανδρόπουλο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι έγινε το 4-1 για τον Ολυμπιακό και πλέον το μυαλό όλων είναι στα ημιτελικά του UEFA Conference League με την Άστον Βίλα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!