ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

3-0 την ΑΕΚ οι πρωταθλητές Ευρώπης Νέοι!

Νικηφόρα ήταν η επιστροφή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς επιβλήθηκαν της ΑΕΚ με 3-0 στο Ρέντη για την εξ αναβολής 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19 και αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Πλέον η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους τρεις βαθμούς με τον Ολυμπιακό να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας.

Στα αγωνιστικά οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το παιχνίδι έχοντας τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησαν καλές στιγμές κυρίως με τον Καρανάτσιο και τον Πνευμονίδη.

Στο 24′ οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, όταν μετά από κάθετη του Πνευμονίδη, ο Χαραλαμπόγλου δέχθηκε μαρκάρισμα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Μαρίνη.

Ο Ολυμπιακός έγινε ακόμα πιο πιεστικός και στο 35′ ο Πνευμονίδης έκανε σέντρα από δεξιά, η άμυνα της ΑΕΚ απομάκρυνε αρχικά, όμως ο Μπακούλας με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 39′ ο Μπακούλας είχε ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα με το σουτ που επιχείρησε να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 43′ ο Ολυμπιακός σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Τανούλη, όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω σε αμυντικό της ΑΕΚ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους. ο Πνευμονίδης είδε την κίνηση του Χαραλαμπόγλου στο χώρο και εκείνος με όμορφο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ο ίδιος. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και διαχειριζόταν έξυπνα το παιχνίδι.
Στο 68′ ο Πνευμονίδης πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Βαλκάνη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαραλαμπόγλου, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Ολυμπιακό.

Επόμενη αναμέτρηση για τους Νέους του Θρύλου είναι με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας, παιχνίδι το οποίο αν νικήσουν θα αυξήσουν τη διαφορά τους στο +6 από τον ΠΑΟΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης (82′ Παναγάκος), Πρεκατές, Δάμα (59′ Κουτσογούλας), Λιατσικούρας (74′ Λώλης), Μπακούλας, Πνευμονίδης (74′ Λίγδας), Καρανάτσιος (59′ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου.

ΑΕΚ (Γ. Καραχάλιος): Μαρίνης, Χατζηνικολάου (57′ Ελέζι), Χριστακόπουλος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Κολιμάτσης, Μαρούτσης (74′ Βασίλας), Γιαννούλης (25′ Πανορμίτης), Γεωργέας (74′ Κρουσελνίτσκι), Κοντορούχας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!