ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

99 χρόνια ιστορίας συμπλήρωσε φέτος ο Ολυμπιακός και ήδη βαδίζει προς τα 100 χρόνια της ζωής του.

Ανάμεσα στα χρόνια αυτά, οι χαρές είναι αναρίθμητες και οι μεγάλες στιγμές αυτού του τεράστιου συλλόγου πάμπολες! Σήμερα, όμως, είναι σίγουρα η ιστορικότερη μέρα μετά την ίδρυση του, καθώς ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του, παίζει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και καλείται να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα σε επίπεδο ανδρών που θα σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Και φυσικά λέμε η πρώτη ομάδα σε επίπεδο ανδρών, καθώς η Κ19 του Ολυμπιακού, πριν από λίγες μόλις μέρες, κατέκτησε το UEFA Youth League (αντίστοιχο Champions League) και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σήκωσε τρόπαιο της UEFA. Στο σημερινό ματς ο Μεντιλίμπαρ πήρε στην αποστολή όλη την ομάδα που είχε στην Ευρωπαϊκή του λίστα καθώς μιλάμε για μια γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου που όλοι πρέπει να ζήσουν.

To μεγάλο αυτό παιχνίδι λοιπόν για τον τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα θα ξεκινήσει στις 22:00 και όσοι δεν είστε από τους τυχερούς που θα βρεθείτε στην Opap Arena, θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε ζωντανά τόσο από το MEGA όσο και από το Cosmote Sports 1 HD. Καλή επιτυχία Θρύλε μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!