ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ρέαλ άφησε εκτός τελικού τον Ολυμπιακό

O Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό καθώς ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Uber Arena του Βερολίνου.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο με αποκορύφωμα το πρώτο δεκάλεπτο που ήδη ήταν πίσω στο σκορ με 18 πόντους καθώς το σκορ έκλεισε στο 28-10 υπερ των Ισπανών.

Στο δευτερο δεκάλεπτο τα πράγματα ήταν περίπου ίδια, ο Ολυμπιακός δεν έριξε τη διαφορά, αντιθέτως κρατήθηκε ψηλά, έφτασε μάλιστα και τους 25 πόντους ενώ ολοκληρώθηκε στους 19, και έκλεισε με το σκορ στο 56-37.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε και παρά το επιμέρους 21-15 υπερ του και το 71-58 υπερ των Ισπανών, μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου οι ερυθρόλευκοι έριξαν τη διαφορά στους 8, όμως τα πολλά ατομικά λάθη και κυρίως η βεβιασμένες επιθέσεις, στέρησαν από τον Ολυμπιακό την ανατροπή και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 87-76.

Ο Ολυμπιακός είχε σε πολύ καλή μέρα τον Πίτερς με 23 πόντους, τους 20 μάλιστα στο δεύτερο μέρος, ενώ σπουδαίος ήταν και ο ΜακΚίσικ. Δυατυχώς δεν πήρε πολλά από τους ψηλούς του και έτσι οι ερυθρόλευκοι πάνε στον μικρό τελικό όπου θα παίξουν με την Φενέρμπαχτσε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!