ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτά έλεγε ο Σλούκας για τους Αγγελόπουλους όταν έφυγε από τον Θρύλο, λίγο ΠΡΙΝ πάει στον Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Σλούκας μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης και τη νίκη εναντίον του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση.

Συγκεκριμένα είπε:

“Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου για την αλαζονεία, τον μη σεβασμό, την απαξίωση, που μου δείξανε οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας, μου ανοίξανε μία πόρτα λόγω του κινήτρου που έχω σαν αθλητής. Άνοιξαν την πόρτα του Παναθηναϊκού, είδα κόσμο διψασμένο και που πίστεψε σε εμένα απ’ την πρώτη στιγμή και με στηρίξανε σε δύσκολες. Για εμένα είναι η μεγαλύτερη δικαίωση αυτή. Πέρασα δύσκολα όλο τον χρόνο. Προσπάθησα να μην απαντάω, απάντησα στο γήπεδο με την ομάδα μου. Αυτή η πρόταση του Παναθηναϊκού υπήρχε εδώ και 10 χρόνια.
Ο κύριος Γιαννακόπουλος με πίστευε όλα αυτά τα χρόνια ότι μπορώ να επηρεάσω την ομάδα του Παναθηναϊκού. Από σεβασμό στα χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό δεν τους άκουγα. Το έκανα, είμαι απόλυτα δικαιωμένος, ευχαριστώ τον θεό που με φώτισε και μου έδειξε τον δρόμο να το κάνω. Οι στιγμές που έχω ζήσει φέτος, με όλους τους συμπαίκτες μου, με τον κύριο Γιαννακόπουλο, με τον κόουτς, με όλους θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στην καρδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ειδικά στον κόσμο της ομάδας. Ήταν η πιο μάγκικη χρονιά. Γυρίσαμε από το 0-2 που μόνο εμείς το πιστεύαμε και πήραμε μία Ευρωλίγκα με την πλάτη στον τοίχο απέναντι σε όλους και σε όλα. Είμαι πολύ υπερήφανος!”.

Βέβαια λίγους μήνες μόλις πριν, και συγκεκριμένα ΠΡΙΝ υπογράψει στον Παναθηναϊκό, όταν η συνεργασία του με τους Πειραιώτες τελείωσε, έλεγε… άλλα! Μιλούσε για απεριόριστο σεβασμό προς τους αδελφούς Αγγελόπουλους που δεν επιβλήθηκε αλλά.. εμπνεύστηκε. Πάμε να δούμε τι είχε γράψει στο instagram:

“Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στη ζωή ενός αθλητή. Στον Ολυμπιακό, μετά την επιστροφή μου, έζησα μια τριετία γεμάτη τίτλους και επιτυχίες, μια τριετία που ξεκινήσαμε με την ομάδα να αγωνίζεται μόνο στην Euroleague και καταλήξαμε σε back 2 back double στην Ελλάδα και τον κόσμο να ακολουθεί και να στηρίζει την ομάδα παντού.

Ζήσαμε την καταξίωση στις κορυφές της Ευρωλίγκας, την καθιέρωση στα Final 4, την αποδοχή από όλους τους αντιπάλους.
Σήμερα οι δρόμοι μας με τον Ολυμπιακό χωρίζουν. Ο απεριόριστος σεβασμός μου προς τους αδελφούς Αγγελόπουλους δεν επιβλήθηκε. Εμπνεύστηκε. Για αυτό αναζητούσαμε επί τόσες ώρες στην πρόσφατη συνάντηση, μια λύση. Είχαμε τον ίδιο στόχο στην ομάδα όλοι κι έτσι προχωρήσαμε, πετύχαμε, γιατί είτε χάναμε είτε κερδίζαμε, πάντα το κάναμε μαζί.
Από την εξέλιξη των γεγονότων, νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους.

Ωστόσο μια πικρία στο φινάλε δεν αλλάζει τρία υπέροχα χρόνια. Φεύγω γεμάτος και με ήσυχη συνείδηση ότι έκανα αυτό που μπορούσα και κάτι παραπάνω τιμώντας τη φανέλα, παλεύοντας με τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για τον οργανισμό. Ελπίζω να ανταπέδωσα στον βαθμό που μπορούσα.”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!