ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Μάλμε – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμετράται σήμερα, Πέμπτη 24/10 με τη Mάλμε, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της league phase του UEFA Europa League, στο «Malmö New Stadium».

Οι ερυθρόλευκοι με μία νίκη και μία ήττα φέτος στη διοργάνωση θέλουν να πετύχουν το δεύτερο θετικό τους αποτέλεσμα μετά τη νίκη απέναντι στην Μπράγκα και ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πήρε μαζί του 24 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι:

Αναγνωστόπουλος, Μπακούλας, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Κωστούλα, Μασούρα, Μουζακίτη, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκη, Πιρόλα, Ρέτσο, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκη, Βέλντε, Γουίλιαν και Γιάρεμτσουκ.

Η αναμέτρηση του τροπαιούχου Ευρώπης για το Conference League, Ολυμπιακό, με αντίπαλο την Μάλμε θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sports 3. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!