ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δίνει για φέτος το τελευταίο του παιχνίδι στην Super League και συγκεκριμένα στα playoffs.

Η ομάδα του Πειραιά τίθεται αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σήμερα το βράδυ, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι των αιωνίων:
Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Μπρούνο, Ρέτσος, Τσικίνιο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μαρτίνς, Έσε, Πάλμα, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ορτέγκα

Η αναμέτρηση των δύο αιωνίων στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών θα ξεκινήσει στις 20:00 και φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την Cosmote TV και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακόμη
Close
Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!