ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνετα το Περιστέρι ο Θρύλος και 5 στα 5

Σε έναν αγώνα όπου κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθόριο αμφισβήτησης στο Περιστέρι, φτάνοντας σε μια επιβλητική νίκη με 91-62 για την 5η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το «5 στα 5» στο ελληνικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία τους.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

  • Πρώτο δεκάλεπτο (25-18): Οι Πειραιώτες μπήκαν από ναιτς στο παρκέ με διάθεση να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Παρότι το Περιστέρι προσπάθησε να ακολουθήσει, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχτισε από νωρίς μια ασφαλή διαφορά, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +7.
    -Ημίχρονο (48-30): Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στην άμυνα και βρήκαν ρυθμό στην επίθεση. Η διαφορά άρχισε να μεγαλώνει σταδιακά, φτάνοντας διψήφια νούμερα και κλείνοντας τελικά στο +18 με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.
  • Δεύτερο ημίχρονο (91-62): Αντί να ρίξουν ρυθμούς μετά την ανάπαυλα, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το γκάζι. Με ένα εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 11-2 στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, εκτόξευσαν τη διαφορά, μην επιτρέποντας στους φιλοξενουμένους να ελπίζουν σε ανατροπή. Η τελική διαφορά των 29 πόντων αντικατοπτρίζει πλήρως την ανωτερότητα των νικητών.

Για τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν:
-Σάσα Βεζένκοφ: Κορυφαίος σκόρερ με 21 πόντους.

  • Ομηρος Νετζήπογλου: Εξαιρετική παρουσία με 16 πόντους.
  • Τζόσεφ: Πολύτιμη συνεισφορά με 12 πόντους.

Για το Περιστέρι πάλεψαν: Ο Παπαδάκης με 12 πόντους και ο Χατζηδάκης με 10, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ανακόψουν την ορμή των Πειραιωτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!