Uncategorized

Ο Ζήσης αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport24Radio 103,3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό όπως το ενδεχόμενο να έρθει στον Θρύλο αλλά και που κρίθηκε η νίκη της Μπάμπεργκ στη χθεσινή αναμέτρηση.
Συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα δήλωσε:  “Θεωρώ πως είναι κάτι δύσκολο να γίνει αυτή την στιγμή. Είμαστε στη μέση της χρονιάς. Η Μπάμπεργκ είναι μία ομάδα που στηρίζεται πάνω μου. Πριν 1,5 χρόνο υπήρχε η δυνατότητα να γίνει αυτό καθώς ήμουν ελεύθερος, αλλά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Να ευχηθώ περαστικά στον Χάκετ, είναι εξαιρετικός παίκτης, ξέρω πως υπάρχει κενό με την απουσία του και πρέπει να καλυφθεί”.
Αλλά φυσικά και γιαντο χτεσινό ματς : 
“Αυτό που προσπαθούμε να ματσάρουμε είναι η ενέργεια του Ολυμπιακού, στην οποία πάντα υπερέχει. Γενικά έχουμε έλλειμμα σε αυτό το κομμάτι εμείς σαν Μπάμπεργκ. Παίζουμε έξυπνο μπάσκετ, έχουμε σωστές αποστάσεις, αλλά στερούμαστε σε ενέργεια. Δεν είναι το ατού μας. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή του αγώνα και ο Ολυμπιακός μετά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί στο ματς και εμείς δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Ήμασταν άτυχοι στο ξεκίνημα της σεζόν χάσαμε πολλά ματς στον πόντο. Είχαμε γκίνια”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!