Uncategorized

Ήττα από τη Μπάμπεργκ

Σε ένα παιχνίδι που έδειξε από το ξεκίνημά του ότι δεν πήγαινε καλά για τους πρωταθλητές Ελλάδος, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση με 82-68
Το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καθόλου καλά για τους Πειραιώτες και μόλις στην πρώτη περίοδο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10 πόντους. Συγκεκριμένα το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 23-13 για να συνεχίσουν και στη δεύτερη περίοδο οι Γερμανοί το σερί τους και να μπουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 48-30.
Οι 18 λοιπόν αυτοί πόντοι διαφορά έδειχναν ότι δυσκολα θα καλυπτόντουσαν και παρόλο ότι στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και μείωσε στους 9 αλλα η τέταρτη περίοδος ήταν καταστροφική και ήρθε η ήττα με 14 πόντους διαφορά (82-68)
Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν εκμεταλλέυτηκαν την ήττα της Ρεάλ από τον Ερυθρό Αστέρα και δεν κατάφεραν να ανέβουν στη δεύτερη θέση του μίνι αυτού πρωταθλήματος της Euroleague.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!