Uncategorized

“Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα”

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου:
“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το σπουδαίο παιχνίδι τους, ήταν ένα σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι για μας. Κάναμε μία καλή προσπάθεια απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό που από το ξεκίνημα του αγώνα τους βάλαμε κάτω από πίεση με την άμυνά μας. Ελέγξαμε τον ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τους κρατήσαμε χαμηλά, σκόραραν μόλις 62 πόντους και αυτό ήταν το κλειδί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω πως οι αριθμοί δείχνουν το σπουδαίο επιθετικό παιχνίδι που είχαμε, όλοι οι παίκτες σκόραραν και είχαμε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Αυτό ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας και στις δύο άκρες του γηπέδου και θέλω να συγχαρώ και τον κόσμο που υποστήριξε την ομάδα. Είναι σημαντικό ότι με την εμφάνισή μας τους ανταποδώσαμε τη βοήθεια τους”.

Ενώ σε ερώτηση για την αντίδραση του κόσμου μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, είπε:

“Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που αποθέωσε την ομάδα μας, έχω πει στις νίκες να αποθεώνουν τους παίκτες, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Ο κόσμος βλέπει, το κριτήριο του είναι αλάνθαστο. Ο κόσμος είδε μία ομάδα που πετούσε σήμερα σε έναν αγώνα Ευρωλίγκα απέναντι σε μία ισάξια ομάδα, είδε πριν το κύπελλο έναν Ολυμπιακό να νικάει τη Μπαρτσελόνα. Και δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται όταν παίζουμε ένα ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τι γίνεται και πως αλλάζουν τα δεδομένα. Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο, Δεν μπορείς να λες ψέματα. Βλέπει και καταλαβαίνει τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παίζουμε πάντα έτσι με όλες μας τις δυνάμεις”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!