Uncategorized

“100% σύμφωνος με την απόφαση της ΚΑΕ”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει του αγώνα με την Εφές ρωτήθηκε τόσο για το ματς όσο και για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο με τον Παναθηναίκό.
Συγκεκριμένα απάντησε:

“Είναι ζήτημα δικαιοσύνης, ηθικής και ειλικρίνειας. Όταν φτάνεις στην απόγνωση χρειάζεται να κάνεις ακραίες κινήσεις. Η ομάδα μας πήρε μία απόφαση, έκανε κάποια πράγματα και όπως είπα είμαι 100% μαζί της”
Για τον αγώνα με την Εφές τόνισε:

“Προπονηθήκαμε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Οι παίκτες ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και η ομάδα είναι σταθερή. Κοιτάμε το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές που ελπίζουμε ότι θα παίξουμε καλά”.


Ενώ συμπλήρωσε:
Θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω απέναντι στην ομάδα που έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση στην EuroLeague και είναι δεύτερη καλύτερη στα τρίποντα αν θέλουμε να μιλήσουμε για στατιστικά. Μέχρι πριν έναν μήνα η ομάδα μας διέθετε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, αλλά πρέπει πάντα να δίνεις το κατι παραπάνω”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!