Uncategorized

Νεύρα και διαιτησία

Καλησπέρα μάγκες, έχουν περάσει κάποιες ώρες  που χάσαμε την  πρόκριση στον τελικό του Κυπέλου. Για εμάς μικρό το κακό αναφορικά με την αξία της διοργάνωσης και του τίτλου.
Εάν η ομάδα πετύχει τους στόχους της προκριθεί στο Final Four της  Euroleague και κατακτήσει το Πρωτάθλημα  κανείς δεν θυμάται στο τέλος της σεζόν την απώλεια του Κυπέλου.
Το ίδιο έγινε και στις 2 προηγούμενες σεζόν έτσι και φέτος ταμείο θα κάνουμε στο τέλος.
 Η ομάδα σήμερα  ήταν πολύ νευρική στην επίθεση  δεν είχε καθαρό μυαλό , σε κανένα σημείο δεν επέβαλε τον ρυθμό της.
 Το πρόβλημα ήταν περισσότερο επιθετικό παρά αμυντικό. Ας μην κρυβόμαστε Σπανούλης και Πρίντεζης δεν βρίσκονται στα γνωστά στάνταρ τους στο επιθετικό κομμάτι στα τελευταία παιχνίδια.  Οι τραυματισμοί δείχνουν να τους έχουν επηρεάσει είναι θέμα χρόνου όμως  ξαναβρούν τον ρυθμό τους και να απογειώσουν ξανά την ομάδα.
Από την άλλη περιμένεις το κάτι παραπάνω  από τον Λοτζέσκι, ο οποίος όμως  γενικά κινήθηκε σε ρηχά νερά δεν έδωσε τις ανάσες που θα περίμενε η ομάδα  με σουτ από την περιφέρεια. Ας ελπίσουμε ότι στα επόμενα ματς θα ανεβάσει την απόδοση του.
Αφήσαμε για το τέλος την διαιτησία. Δεν θα ρίξουμε τα αίτια της ήττας στην διαιτησία. Ο Ολυμπιακός απόψε έχασε για τους λόγους που αναφέραμε και μόνο. Γενικότερα η ομάδα σωστά πράττει, κόουτς και παίκτες αποφεύγουν τις αναφορές στην διαιτησία και καλά κάνουν.
Δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να πέσει στην παγίδα που είχε πέσει παλαιότερα και να ασχολείται με τους διαιτητές. Σε αυτό το έργο δεν υπάρχει αρχή και τέλος και μόνο παγίδα θα είναι για την ψυχολογία της ομάδας.
Είναι όμως κάποια πράγματα που  σε κάνουν να λες στο ίδιο έργο θεατές.
Πως γίνεται το 1ο φάουλ να δίνεται στον ΠΑΟ 1.50 πριν το τέλος της 1ης περιόδου πραγματικά είναι να απορείς. Στις επόμενες  μέρες θα γίνουν 8 ματς Euro league εάν βρούμε ένα ματς που κάποια ομάδα θα χρεωθεί το 1ο της φάουλ μετά από 8 λεπτά πραγματικά θα είναι άξιο αναφοράς. Δεν τρέφουμε καμιά ιδιαίτερη εκτίμηση στους διαιτητές της Euroleague για να εξηγούμαστε αλλά αποτελεί ρεκόρ να μην βλέπεις ένα φάουλ για 8 λεπτά.  Το είδαμε και αυτό.
Πάμε παρακάτω, ένα λεπτό πριν το τέλος ο Ολυμπιακός έχει πλησιάσει στους 5 πόντους και πιέζει σε όλο το γήπεδο και  ξαφνικά ανακαλύπτουν φάουλ του Μάντζαρη στον Ρίβερς. Όσες φορές και να δεις την φάση  προσπαθείς να καταλάβεις τι ακριβώς είδε  ο άνθρωπος  και σφύριξε  φάουλ. Άβυσσος η ψυχή του…
Για το  τέλος αφήνουμε την εκπληκτική φάση του Σίνγκλετον με τον Μπίρτς με το σκόρ στο 41-40 υπέρ μας. Αν  υπάρχει φάουλ αυτό  είναι επιθετικό και όχι αμυντικό, μια καθαρή άμυνα του Μπίρτς μετατρέπεται σε φάουλ και στέλνουν το Σίνγκλετον στις βολές διακόπτοντας ένα σερί 7-0 που τρέχει η ομάδα.
Μπορούμε να πούμε πολλά ακόμα για το αντιαθλητικό του Ρίβερς στο β ημίχρονο, για την γραμμή που χρεώθηκε ο Παπαπέτρου ενώ υπήρχε φάουλ από τον Καλάθη  και πολλά άλλα   δεν αξίζει τον κόπο  να ασχολούμαστε έχει κουράσει αυτή η ιστορία.
ΥΓ1  :Πάμε την Παρασκευή για νίκη με την Μπασκόνια δύσκολο ματς πρέπει  να το πάρουμε για να εδραιωθούμε για τα καλά στην τετράδα.  
ΥΓ2: Συγχαρητήρια στον εξαιρετικό Μάντζαρη για ένα ακόμα ματς. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!